Για Πάντα Παιδιά – 1ος Παιχνιδομαραθώνιος

Το μεγάλο όνειρο της ομάδας μας έγινε πραγματικότητα. Ο 1ος παιχνιδομαραθώνιος σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Η συμμετοχή των παιδιών αλλά και η ανταπόκριση των γονέων τους ήταν τεράστια. Δεκάδες εθελοντές βοήθησαν ώστε το παγκρήτιο στάδιο να γεμίσει από χαμόγελα μικρών παιδιών που έδειχναν να απολαμβάνουν την διοργάνωση.

Η μεγάλη γιορτή ξεκίνησε με show που άφησαν όλους εμάς με το στόμα ανοιχτό. Οι διάφοροι χοροί, η ομάδα tricking καθώς οι ομιλίες των χρυσών ολυμπιονικών που παρευρέθησαν έδωσαν το έναυσμα για τη μεγάλη γιορτή. Η συνέχεια ήταν γεμάτη παιχνίδια που όλοι κάποια στιγμή έχουμε ακούσει, παίξει, κερδίσει, χάσει όμως εδώ όταν ήρθε το τέλος, όλοι ανταμείφθηκαν με μετάλλια και επαίνους, καθώς και με λουκομάδες φτιαγμένους από τα kappa food.

Να σημειωθεί εδώ, ότι η παρουσία της Φανής Χαλκιά του Νίκου Συρανίδη και του Παραολυμπιονίκη Μανώλης Στεφανουδάκης  έδωσε ιδιαίτερη χαρά σε όλους καθώς φωτογραφήθηκαν και έδωσαν αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς μας, που ο καθένας έριξε ένα μικρό λιθαράκι ώστε να πραγματοποιηθεί το μεγάλο αυτό γεγονός. Επίσης, τους χορηγούς επικοινωνίας που διαφημίζοντας την εκδήλωση παρακίνησαν τους γονείς να μας εμπιστευτούν για την διασκέδαση των παιδιών τους. Κλείνοντας, περισσότερο από όλους θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα εθελοντών φοιτητών Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ και την ΕΝΩΣΗ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ και όλους εσάς που μας στηρίξατε για ακόμη μια φορά.

Το γεγονός καλύφθηκε φωτογραφικά από εθελοντές ερασιτέχνες φωτογράφους καθώς και με ειδικό αεροπλανάκι για τα εναέρια πλάνα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, για ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση.

 

Για Πάντα Παιδιά – 1ος Παιχνιδομαραθώνιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *