Κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο το νέο σχολικό έτος !

Το Εθελοντικό μας Σωματείο είχε ακόμα ένα όνειρο , να αρχίσει η σχολική χρονιά και όλα τα παιδιά να πάνε χαρούμενα και δυναμικά στην νέα τους σχολική χρονιά ! Στο άκουσμα αυτής μας την προσπάθειας και βλέποντας το έργο που προσπαθούμε να κάνουμε, ήρθε η πολύτιμη βοήθεια από τις χώρες τις Αυστρίας και της Γερμανίας. Η ομάδα Kreta Welt Forum εμπιστεύτηκε την προσπάθεια μας και μας στήριξε με το χρηματικό ποσό των 1025€ . Τα γραφεία μας γέμισαν τσάντες και σχολικά είδη, που αγοράσαμε από τοπικά βιβλιοπωλεία,ώστε παράλληλα να στηρίξουμε και την τοπική οικονομία. Οι τσάντες γέμισαν και δόθηκαν σε 82 παιδιά,νηπιαγωγείου και δημοτικού. Παιδιά που δεν φταίνε σε τίποτα να στερούνται την χαρά και την δύναμη της μόρφωσης. Παιδιά από όλον τον κόσμο μας γέμισαν σκέψεις και πείσμα να κάνουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά !

Όσο για τους ανθρώπους από την Αυστρία και την Γερμανία, που χωρίς να μας γνωρίζουν μας εμπιστεύτηκαν, έδειξαν ότι αγαπάνε αυτόν τον τόπο και δεν θέλουν να τον βλέπουν άλλο έτσι.

Από μεριάς μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, για κάτι καλύτερο για όλους μας !

Υ.Σ : Ευχαριστούμε για την συνεργασία τα βιβλιοπωλεία Μαράκης , Γραφίδα, Δελτός ,Ανθολόγιο και Super Market Χαλκιαδάκης.

 

Κανένα παιδί χωρίς χαμόγελο το νέο σχολικό έτος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *