Τα έσοδά της θα πάνε στην τέταρτη ανακαίνιση παιδικού δωματίου που προετοιμάζουν οι ΑΤΑΧΤΟΙ..
Στην Πύλη Βηθλεέμ – και όχι στο κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκης” όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί- θα πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ η φιλανθρωπική συναυλία της Ένωσης Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης.
Ο χώρος άλλαξε, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων, όχι όμως η ώρα (21:00) και ο ιερός σκοπός της κρητικής παραδοσιακής βραδιάς: Τα έσοδα της εκδήλωσης θα πάνε στην ανακαίνιση του τέταρτου παιδικού δωματίου που προετοιμάζουν οι ΑΤΑΧΤΟΙ!
Να μην λείψει κανείς!
Η ανακοίνωση – πρόσκληση της Ένωσης Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης αναφέρει:
” Για ακόμα μια χρονιά η Ένωση Κρητών Φοιτητών Θεσσαλονίκης διοργανώνει φιλανθρωπική εκδήλωση, αυτή την φορά με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων! Μουσικά, θα μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν ο Γιάννης Σμαραγδάκης, ο Κώστας Σαριδάκης και ο Βαγγέλης Λιανάκης με τα σχήματά τους, ενώ χορευτικά, θα πλαισιώσει την εκδήλωση ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης! Θα υπάρχει στην είσοδο κοινωνικός κουμπαράς, όπου ο κάθε ένας μπορεί να αφήσει αντί για είσοδο οποιοδήποτε ποσό επιθυμεί. Τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των δράσεων της εθελοντικής ομάδας Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. και συγκεκριμένα στην ανακαίνιση ενός παιδικού δωματίου ακατάλληλου να διαμένουν παιδιά και οικογένεια. Με την δική σας στήριξη οι Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. θα προχωρήσουν στην τέταρτη (4η) ανακαίνιση παιδικού δωματίου.
Σας περιμένουμε όλους, για μια υπέροχη μουσικό-χορευτική βραδιά, όπου ενώνουμε τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό !