Ανακαινίσεις πέντε(5) παιδικών δωματίων στους πληγέντες του Δήμου Χερσονήσου !
Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες και πάρα πολύ χαρούμενοι που πλέον μετά τις τελευταίες πινελιές που ολοκληρώθηκαν, μπορούμε να σας ανακοινώσουμε και επίσημα την ολοκλήρωση ένας μεγάλου μας στόχου, ο οποίος ξεκίνησε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες τον Νοέμβριο του 2020 και ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες.
Χάρη στην πολύτιμη βοήθειά σας, καταφέραμε κάτι που στις αρχικές μας συζητήσεις φάνταζε πολύ δύσκολο. Και όμως τα καταφέραμε!!!
Δώσαμε χαρά σε τρεις οικογένειες και βοηθήσαμε στην ανακαίνιση πέντε παιδικών δωματίων, ενώ παράλληλα βοηθήσαμε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων να εξοπλίσει το σπίτι του με second hand κουζίνα από επιχειρηματία και να καλύψουμε βασικές τους ανάγκες, τόσο σε αυτούς όσο και σε ακόμα μία οικογένεια.
Στόχος μας από την πρώτη στιγμή ήταν να ανακουφίσουμε το άγχος των γονιών και να του “ελαφρύνουμε” από το κόστος της ανακαίνισης των παιδικών δωματίων, κάτι που καταφέραμε σε πολύ μεγάλο επίπεδο.
Πλέον επτά μικροί μας φίλοι μαζί με τους γονείς τους θα μπορούν να ονειρεύονται ξανά σε ασφαλή και καινούργια δωμάτια!
Η βοήθεια που παρείχαμε μεταφράζεται σε πλήρη εξοπλισμό επίπλων, στρωμάτων, χαλιών, φωτιστικών, δωροεπιταγών για τα super market Σκλαβενίτης, σόμπες θέρμανσης, φίλτρων νερού Veluda και μεσόπορτες στα 2/3 των δωματίων.
Ευχή μας είναι ποτέ κανένας συνάνθρωπός μας να μην βιώσει ξανά αντίστοιχες συνθήκες.
Για μία ακόμα φορά δεν θα είχαμε καταφέρει τόσα, αν δεν είχαμε ανθρώπους να μας εμπιστευτούν και να μας στηρίξουν και μάλιστα μέσα στην τρέχουσα δυσχερή οικονομική κατάσταση που βιώνουμε.
Σε όλους αυτούς, λοιπόν, οφείλουμε πολλά ευχαριστώ και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε και δημόσια (αναφέρονται αλφαβητικά):
Από το εξωτερικό:
Griechische Welle Wien Αυστρία
Kretahilfe e.V. Γερμανία
Από Ελλάδα:
Ίριδα ΜΚΟ γυναικών
Ευχαριστούμε επίσης τον καθένα από εσάς ξεχωριστά που πρόσφερε ό,τι μπορούσε, καθώς και την πρέσβειρα μας στην Γαλλία Τζούλια Ζορμπαλά.
Μία μικρή ανασκόπηση, από το 2018 έως σήμερα έχουμε καταφέρει να ανακαινίσουμε
δέκα παιδικά δωμάτια για δεκαπέντε παιδιά!!!
ΥΣ: Χαρούμενοι για την νέα μας συνεργασία με τον σύλλογο γυναικών Ίριδα, που στήριξε την πρόταση μας και μας βοήθησε σημαντικά, με την αγορά σε ( μεσοπορτες, χαλιά, φωτιστικά).