Απίστευτη αγάπη…
Σήμερα μεταφέραμε σε χώρο του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων αγαθά που μάζεψε το Νηπιαγωγείο Καλλιθέας, εκεί συναντήσαμε γονείς και παιδιά του 46ου δημοτικού Ηρακλείου. Μια αλυσίδα αγάπης δημιουργήθηκε.. Μικροί μεγάλοι, όλοι ένα!
Συγκινητική η συμμετοχή όλου του κόσμου, οι εθελοντάρες μας, η ταμίας στο super market που άφησε το ταμείο για να μας δώσει τρόφιμα, ο πατέρας με τη κόρη που μας έδωσαν τα ψώνια τους για να τα δώσουμε στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη, τα παιδιά από τη Ρόδο που ετοιμάζονται να στείλουν βοήθεια, απλοί άνθρωποι που φέρνουν κουβέρτες, τρόφιμα, πάνε ακόμα και οι ίδιοι να βοηθήσουν!!
Παιδιά κρατήστε αυτές τις στιγμές των τελευταίων ημερών, αυτή τη μισή, μία ώρα που αφιερώσατε. Επαναλάβετε το μία φορά την βδομάδα, μαζέψτε ένα σκουπίδι από το δρόμο, ανακυκλώστε, ελάτε να καθαρίσουμε πάρκα και παραλίες, δώστε σχολικά σε ένα παιδί που μπορεί να στάθηκε άτυχο στη ζωή, ένα πιάτο φαγητό στο γείτονα που μπορεί να ζορίζεται, δώστε λίγο νερό και φαγητό στα ζωάκια της γειτονιάς σας.
Απίστευτες στιγμές… Πολύ μεγάλες στιγμές!!