Το Εθελοντικό Σωματείο περιμένει όλους από τις 16/12/2017 έως τις 06/01/2018 στο Talos Plaza στον 1ο όροφο, σε έναν πολυχώρο εκδηλώσεων έκτασης 250 τ.μ. (δίπλα από την αίθουσα της odeon).

«Σε αυτή την προσπάθεια θα συμμετάσχουν 9 παραγωγοί τοπικών προϊόντων, καθώς και δεκάδες διαδραστικά events που θα πραγματοποιούνται στο χώρο μας καθημερινά!», αναφέρουν οι ΑΤΑΧΤΟΙ σε ανακοίνωσή τους.

Συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και εννέα παραγωγοί:

1. The Bronze – Kelesis Yannis (Μπρούτζινα)

2. Hatzis Leather (Δερμάτινα αξεσουάρ)

3. Κρητικά Υφαντά – Handmade Cretan Woven (Υφαντά)

4. Marnelos Ceramics (Πήλινα)

5. Boukaraki (Πλεκτά Μπουκάλια)

6. ByRaki flavor – Μπαϊράκι (Τσικουδιά και λικέρ)

7. Melicreta-Leontarakis Luxury Cretan Honey (Μέλι)

8. Αγροτικός Οικοτεχνικός Συνεταιρισμός Γυναικών Κρουσώνα “Η Κρουσανιώτισσα” (Παραδοσιακά Γλυκά, γιορτινά)

9. BioLife (Βιολογικά Προϊόντα Κρήτης)

Με κάθε αγορά προϊόντων από το Φιλανθρωπικό παζάρι και από τους τοπικούς παραγωγούς, δηλώνετε συμμετοχή και μπαίνετε στην κλήρωση, όπου παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κληρωθούν σημαντικά δώρα.

Παράλληλα όμως «θα πραγματοποιούνται διαδραστικά στο χώρο μας από δεκάδες ανθρώπους που ήθελαν και είχαν τον χρόνο να έρθουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας», τονίζουν.

Έτσι για την πρώτη εβδομάδα η έναρξη του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ μας ξεκινάει το Σάββατο 16/12 με τις super Μαμάδες. Η ομάδα «Μαμά Χειροτεχνεί» από τις 17:00-21:00 θα είναι μαζί μας με πολύ κέφι και πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους:

Face painting, Ανάγνωση παραμυθιού «Το δέντρο που έδινε»… Θα παρουσιαστεί με κουκλοθέατρο με τη βοήθεια των παιδιών, Kid’s yoga, ομαδικό παιχνίδι παιδιά μαζί με τους γονείς. Θα φτιαχτούν μαγικά καπέλα Ρούντολφ και θα παίξουμε παιχνίδια.

Την Κυριακή θα έχουμε ένα δίωρο γευσιγνωσίας και ώρα 18:00 έως 20:00.

Το ByRaki flavor σας προσκαλεί σε μια Γιορτινή Γευσιγνωσία.

Η Γευσιγνωσία θα πραγματοποιηθεί με την δοκιμή επιλεγμένων γεύσεων από την συλλογή του ByRaki flavor.

Την Τρίτη 19/12 από τις 17:30-20:00 μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουμε χειροποίητες κατασκευές για τις φετινές γιορτές παρέα με την κυρία Κατερίνα.

Την Πέμπτη 21/12 η Μαρία Δρούλου θα μας φτιάξει Σαπούνια με ελαιόλαδο με μυρωδιές Χριστουγέννων.

Την Παρασκευή 22/12 η Ελένη Δοριάκη και οι εκδόσεις Περσείδες με «Τα ξαδελφάκια του χρόνου» έρχονται να μας μαγέψουν σε μία λαχτάρα παραμυθιού.

Η εβδομάδα κλείνει με όμορφες δημιουργίες, έτσι την Κυριακή 24/12 μαζί μας θα είναι το «Χειρωκάματο» από τις 12:00 έως 14:30, να μας δείξουν πώς να δημιουργήσουμε όμορφα γιορτινά φαναράκια για τους μικρούς μας φίλους (μπορείτε να κρατάτε μαζί σας, ένα μικρό γυάλινο βαζάκι).

Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, το Εθελοντικό μας Σωματείο ΑΤΑΧΤΟΙ, θα συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, για συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη, ενώ τα έσοδα από το bazaar μας θα πάνε για την ενίσχυση 2 Project μας και το έργο της ομάδας μας.

#1 Ανακαίνιση παιδικών δωματίων.

#2 Αγορά σομπών για «ζεστό νοικοκυριό»