Ανακαίνιση παιδικού δωματίου πράξη δεύτερη !!!

Πριν μερικές ημέρες ολοκληρώθηκε η δεύτερη ανακαίνιση παιδικού δωματίου,που έδωσε χαρά και ανακούφιση σε μονογονεϊκή οικογένεια. Μία δύσκολη προσπάθεια καθώς το σπίτι χρονολογείται από το 1960 και χωρίς καμία παρέμβαση όλα αυτά τα χρόνια. Το πριν και το μετά των φωτογραφιών είναι αυτό που μας γεμίζει με αισιοδοξία,καθώς όλο το Project έχει έμφαση στα παιδιά,διότι θεωρούμε ότι από τα παιδιά δεν πρέπει να στερούμε τα όνειρα και γιατί στα παιδιά υπάρχει Ελπίδα. Το 75% των χρημάτων για την ανακαίνιση του συγκεντρώθηκε από τους κουμπαράδες που βρίσκονται σε επιχειρήσεις της πόλης μας,ενώ το άλλο 25% από την υπέροχη ομάδα της Help Children In Greece που για δεύτερη φορά εμπιστεύεται το Project μας ”Ανακαίνιση παιδικών δωματίων” .

Παράλληλα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και όσους συνέβαλαν σε αυτό,με κάθε δυνατό τρόπο.
Ευχαριστούμε τον μεγάλο μας υποστηρικτή που από την πρώτη στιγμή μας εμπιστεύτηκε την εταιρεία Μπαξεβάνης – Κέντρο Δομικών Υλικών για όλα τα δομικά υλικά
Επίσης ευχαριστούμε τις εταιρείες και επιχειρήσεις:
MEDIA STROM ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για τα στρώματα
Pikrakis Aluminium Industry για τα καινούργια παράθυρα και παντζούρια
Την Vitex για όλα τα χρώματα και υλικά
Τα Έπιπλα στα μέτρα σας για τα καινούργια έπιπλα του δωματίου
Την Xaritakis.gr για την καρέκλα του γραφείου
Την Sevastaki για υλικά βαψίματος
Την Silk Colour ABETE για υλικά ύδρευσης.
αλλά και όσους προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, τον Γιώργο τον γυψοσανίδα, τον Θοδωρή τον Ηλεκτρολόγο, το Γιώργο τον μπογιατζή και τον Μανώλη τον σοβατζή.

Για λόγους αυτονόητους και σεβόμενοι την έννοια του ανθρώπου, δεν αναφέρουμε περιοχή και όνομα της οικογένειας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτή την ανακαίνιση “αθόρυβα” και στο τέλος να δείξουμε απλώς το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να παρακινήσουμε τον κόσμο να στηρίξει περισσότερο τη συνέχεια. Ευελπιστούμε ο κόσμος να “αγκαλιάσει” και αυτή μας την προσπάθεια και να ανακαινιστούν ακόμη περισσότερα παιδικά δωμάτια.»
#Oloimaziginomaste1 #ataxtoi #renovation #children #hope #volunteer