Η αλληλεγγύη και ο ανθρωπισμός είναι λέξεις που πρέπει όλους μας, να μας ακολουθούν…χωρίς ενδοιασμούς και δεύτερη σκέψη !!! Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε μία ξεχωριστή σχέση αναπτύξει με το Κοινωνικό Παντοπωλείο Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού !!!
Γίνε η αλλαγή που περιμένεις…!!!
#oloimaziginomaste1

 

Η ανακοίνωση του ιδρύματος Α&Μ Καλοκαιρινού..

Ευχαριστούμε θερμά το εθελοντικό σωματείο ATAXTOI κι όσους αγκάλιασαν το project “ζεστό νοικοκυριό”, την Griechische Welle Wien αλλά και τοπικούς επιχειρηματίες που συνέβαλλαν ενεργά. Για 3η συνεχή χρονιά θα έχουμε τη δυνατότητα να ζεσταίνουμε τις καρδιές των συνανθρώπων μας μέσω της θέρμανσης με 26 σομπες που προσφέρθηκαν σε ωφελούμενες οικογένειες των δομών: Κοινωνικό Παντοπωλείο Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού & Κοινωνικό Συσσίτιο Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α&Μ Καλοκαιρινού.
Επισημαίνουμε την ανάγκη για προσφορά τροφίμων & είδη ατομικής υγιεινής από ιδιώτες, φορείς, επιχειρήσεις και συλλόγους. Η ανάγκη αυτή είναι επιτακτική αφού στόχος των δομών μας είναι να στηρίξει με ουσιαστικό τρόπο την σίτιση πάνω από 200 οικογενειών που διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.